leonsport
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

+4741687989

Om oss

Leon Sport er en «high end» leverandør av sykler og sykkeltilbehør i alle kategorier.
Vi har spesialisert oss på å tilfredsstille hjertet til sykelisten. Vi garanterer ikke at du blir bedre av å handle hos oss, men det er stor sannsynlighet for at du blir lykkeligere, mer glad og kjenner aktivitets- og treningsiveren sprenge på.

Leon sport har sin opprinnelse gjennom Molund sykkelservice og Leon Molund. Derfor navnet :) I dag er showroom og web-butikken etablert fordi alle eierne har et hjerte for sykling. Vi vil at alle skal få kjenne på gleden av godt og tilpasset utstyr med personlig service. Leon sport eies av oss som er bruker av sykkel både til mobilitet, fritid, avslapping, trening og konkurranser.

 

I 2017 ble selskapet endret på eiersiden og nå i 2021 er det fire eiere hvor alle har samme aksjeandel (20), med unntak av Leon Molund som har negativt flertall med sine 40%. De øvrige eierne er Ronny Fyhn Hanssen Trond Steinar Myrland og Bjørn Tore Woll.

 

Vårt varemerke er «Passion for Cycling». Vår logo er utformet av to løvehoder i fart (Leon er bærebjelken) satt opp i et hjerte med et sykkelstyre tweeket inn. Vi ønsker å uttrykke at Leons Sport er sykkel, Leon Sport er fart og Leon Sport er hjerte for sykkel. Vi står klar til å hjelpe deg hilsen Ronny, Trond, Bjørn Tore (BT) og Leon

Trykk ENTER for å søke